De Beertjes

Gastouderopvang

Waar ieder kind GEWOON kind mag zijn !!Openingstijden

Maandag, Dinsdag woensdag en de Donderdag van 07:30 tot 18:00 er kan natuurlijk van de tijden afgeweken worden maar dat gaat in overleg, de afname is minimaal 4 uur per dag (dit is om onrust in de opvang te voorkomen.

Iedere vrijdag en de woensdag in de oneven weken zijn mijn vaste vrije dagen.


Opvangtarief 2019

Tarief bedraagt 5,25 euro dit is exclusief luiers en billen doekjes en voor de babys dient wel speciale voeding meegenomen te worden. Het tarief voor de belastingdienst is in 2019 weer verhoogd naar 6.15 , mijn uurtarief blijft voor 2019 hetzelde, het tarief voor 2020 wordt 5.50.Overeenkomst

Ik werk met een eigen overeenkomst die is opgesteld door mijzelf en is goedgekeurd door juristen, daarnaast moeten wij ook werken met overeenkomsten die zijn opgesteld door een gastouderbureau , dit om voor de oudewrs de kinderopvangtoeslag te verkrijgen. In de overeenkomst van de beertjes staan ook de huisregels vermeld.


Ziekte

Natuurlijk kan het voorkomen dat u kindje zich niet lekker voelt , een kindje mag met koorts tot 38.2 gebracht worden en wel in overleg met mij , het kindje moet die dag als er een volle dagplanning is wel gewoon mee kunnnen draaien met de groep, en een ziek kindje is natuurlijk ook het beste af in zijn/haar eigen omgeving.Is het kindje toch te ziek om gebracht te worden blijft de afgesproken vergoeding voor de gereseveerde uren wel van kracht u kinderopvangtoeslag loopt ook gewoon door tijdens de ziekte van u of uw kind.


Kindplek

In mijn opvang heb ik plek voor 6 kinderen maar mag je als gastouder maar 5 kinderen onder de 4 jaar waarvan 2 baby tot 1 jaar en 4 tot 2 jaar .Ik bied opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in principe bied ik geen bso aan, omdat ik vind dat kinderen van boven de 4 jaar andere behoeftes hebben kwa spelen en ik ze dat niet kan bieden omdat het niet aansluit op de behoefte van de vaste groep.


Huisdieren

In de opvang hebben we ook huisdieren , er zijn 2 honden en een vogel Bumba (parkiet).. de honden(Labradors) Beau van 2 jaar en Jay 1 jaar , Beau en Jay groeien op met de kinderen in de opvang zo leren de kinderen omgaan met dieren en Beau en Jay leren omgaan met kinderen.Vakantie en vrije dagen 2019/2020

Maandag 21 Oktober


Kerstvakantie 18 December tot 6 Januari 2020


Tijdens de vakanties ben ik telefonische moeilijker te bereiiken :),

je mag je vragen stellen via de mail info@gastouder-debeertjes.nl